Servicii

Evidenta contabila

Pregatirea Listei de intretinere

Societatea noastra va ofera urmatoarele servicii: 

– Inregistrarea documentelor financiar-contabile ale asociatiei de proprietari, utilizand softuri specializate pentru tinerea evidentei contabile; 

– Intocmirea rapoartelor contabile lunare (registru de casa, registru jurnal, jurnal de banca etc.);

– Intocmirea listei lunare a cotelor de intretinere;

– Intocmirea rapoartelor suplimentare (situatia restantierilor, venituri din alte activitati etc.). 

Intocmire declaratii fiscale

In sprijinul asociatiilor de proprietari, Grimobilis va ofera servicii complete de contabilitate, precum intocmirea si depunerea online a declaratiilor fiscale de salarizare (declaratia 112), impozit pe profit (declaratia 101), calculul obligatiilor datorate catre bugetul de stat (declaratia 100).

Servicii Salarizare

Va oferim servicii precum intocmirea statului de salarii, ordine de plata, efectuarea platii contributiei la bugetul de stat. De asemenea, va putem pune la dispozitie contractele necesare desfasurarii activitatii (contract de mandat, contract individual de munca, contract de prestari servicii etc.).

Casierie

Oferim serviciul de casierie adaptat nevoilor asociatiilor de proprietari, modalitatile de incasare fiind numerar sau electronic: card, transfer bancar, aplicatia Pago, PayPoint, SelfPay etc. 

Program flexibil stabilit de comun acord cu asociatia de proprietari. 

Mentenanta Tehnica

Siguranta imobilului

Grimobilis se asigura de buna functionare tehnica a instalatiilor imobilului, prin controale periodice . Orice defectiune sau problema depistata va fi evaluata in vederea remedierii.

Solutionarea defectiunilor

Grimobilis colaboreaza cu societati specializate care sa rezolve problemele tehnice de amploare depistate de asociatiile de proprietari.

Servicii de Curatenie

Oferim servicii de curatenie adaptate necesitatilor fiecarei asociatii.

Program stabilit de comun acord cu asociatia de proprietari.

Materialele sunt incluse in pret.